Går du og vurderer å bytte bil? Eller kanskje skal du kjøpe din aller første? For noen er bil noe av det mest spennende som finnes og de lusleser motormagasiner, kjenner alle modeller og vet nøyaktig hva som er drømmebilen. For andre er det et nødvendig vondt, for å transportere seg selv eller familien fra A til B og, og visjonen av en drømmebil er en som alltid bare fungerer og har nok drivstoff i tanken eller alltid strøm i batteriet.

Det er ikke bare bilens størrelse, tilleggsutstyr, motorkraft og kjøreegenskaper som skal passe deg og dine behov. Bil er ofte en stor utgiftspost og for mange utgjør kostnadene tilknyttet det å ha bil en betydelig del av de månedlige utgiftene. Lån, forsikringer, serviceavtaler, dekk og reparasjoner er alle ting som på godt og vondt hører med det å eie bil.

Hos oss i banken får du god privatøkonomisk rådgiving

Vi i banken er ikke særlig gode på tekniske bilspesifikasjoner, serviceavtaler og hvilke fjonge dubbeditter som kan gjøre kjøreturen din mer behagelig. Derimot har vi sammen med deg en god oversikt over din privatøkonomi og kan gi deg gode råd om hvordan bilutgiftene vil påvirke deg både nå og i fremtiden.

Hvorfor velge oss?

Noen gode grunner til å ta opp billån hos oss er:

  • Konkurransedyktig lån: Du får et konkurransedyktig billån med opp til 100 % finansiering og inntil 10 års nedbetalingstid. Enkelte bilforhandlere tilbyr lave renter i visse kampanjeperioder, men justerer så renta opp, så totalkostnaden for billånet kan i verste fall bli høyere enn hos banken. Vi kan også hjelpe deg å få et bevisst forhold til nedbetalingstid og faktiske rentekostnader, så du unngår overraskelser og dyre renter.
  • Lånebevis på noen få klikk: Hos oss kan du også få et lånebevis som du kan ha klart før du går til bilforhandleren. Med dette gir vi deg en bekreftelse på innvilget finansiering opptil et visst beløp, og alt du trenger å gjøre er å ringe eller sende e-post med informasjon om bilen når du har bestemt deg. Du søker raskt og enkelt om lån på nettet og får svar innen én dag – mange får til og med lånet godkjent med en gang.
  • Full oversikt over økonomi og lån: Med et lån hos oss kan du se lånet i både mobil- og nettbank i stedet for å motta en faktura hver måned. Det betyr at både du og vi får god oversikt over din helhetlige økonomi, og at vi kan hjelpe deg med økonomisk planlegging og rådgivning. I tillegg kan du få bilforsikring gjennom oss, så alt er samlet på ett sted.

Trygt, kjent og personlig

Ønsker du å sjekke pris eller søke om lån? Her kan du enkelt søke om vanlig-, grønt- og kaskofritt billån, i tillegg til lånebevis. Ta gjerne kontakt på e-post billaan@eika.no eller telefon (+47) 915 06 270 dersom du har spørsmål.